DbGate

L’altre dia, no sé perquè, vaig estar cercant un programari per a substituir phpmyadmin al meu flux de fein. És un programa que no empro massa, però si que l’empro bastant com per emprenyar-me moltes vegades amb ell.

Així que vaig decidir que si m’he d’emprenyar, ho faria amb un altre programa, que phpmyadmin ja el tinc molt vist 😝

Cercant per “alternative.to” vaig trobar DbGate. Es una aplicació que s’executa sobre nodejs, i que pots executar com aplicació d’escriptori, amb docker o instal.lant directament amb npm a un servidor qualsevol. Com està fet amb ja i node, és multiplataforma.

Els primers dies i les primeres proves emprant DbGate han estat molt satisfactòries, l’he instal·lat en local, al meu Arch (òbviament). Té moltes funcionalitats afegides a la propia gestió de les bases de dades. Una cosa que m’ha sorprès es que pot gestionar multitud de tipus de bases de dades (MariaDB, PostgreSQL… fins i tot oracle !!). També té una utilitat per a importar/exportar entre dbs, que ben segur provare mes prest que tard, ja que sin funciona bé serà ideal per a fer traspassos de PRO a PRE i coses d’aquestes.

Aquí dues captures de pantalla de la pàgina oficial de DbGate:

Entrada dedicada al primer seguidor d’aquest blog, en Juanma. Gràcies per seguirme i comentar amb jo les entrades del blog. 😄 Espero que, si no el coneixies, t’agradi dbgate.

Enllaços

https://dbgate.org/